Chalk Paint Annie Sloan

Saai fotolijstje wordt chique lijstje

In Engeland ontdekte ik tijdens de bloggersconferentie Blogtacular de ‘chalk paint’ van het merk Annie Sloan. Daarmee kun je direct over allerlei oppervlakken schilderen en het is nog milieu- en mensvriendelijk spul ook. Ik heb er meteen twee houten fotolijstjes mee overschilderd, waarvan de uitstraling me niet zinde. Nu heeft onze illustere opa Van Iersel (100 jaar geleden geboren, inmiddels niet meer onder ons) een omlijsting die hem siert.

Ik gebruikte verfnummer 28, old violet geheten, een chique paarsige grijstint.

Ook toverde ik er een plastic fles mee om, tot tot chique keramisch vaas en verder gaf ik een waxineglaasje een ‘arty touch’ met de verf.

 

Oude fotolijstjesChalk Paint Annie Sloan (21) (99x300)

Laat een bericht achter